VÄRME

VÄRME

Vi utför allt inom installationer av vattenburen värme i samband med nybyggnad, renovering, reparationer och underhåll. Vi installerar, underhåller och reparerar uppvärmningssystem - från panna, värmeväxlare och värmepump till radiatorer, konvektorer och golvvärme. Har ni bestämt er för att göra något åt er energiförbrukning så gör vi gärna ett hembesök och lämnar en offert på en komplett värmepumpsanläggning, naturligtvis kostnadsfritt!
Image

TOTALENTREPRENAD

Vi hjälper gärna med totalentreprenad över installationen så att den går så smidigt som möjligt och att det ska orsaka er så lite bekymmer som möjligt. Skulle det mot förmodan gå illa så har ni bara med ett företag att göra. Vare sig det är på vattensidan, värmesidan, köldmediesidan, elsidan eller nere i borrhålet som något strular!

Hör av er på telefon eller via mail, så ska vi försöka anpassa oss till ert förslag till tid.

ANLITA EN PROFESSIONELL RÖRMOKARE FÖR DIN EGEN SKULL

Vi utför professionella och säkra vatteninstallationer i alla tänkbara projekt. Med våra erfarna montörer behöver ni inte känna er oroliga då det kommer till att dra om era gamla rör eller om ni ska bygga nytt och behöver en trygg och säker vvs installation som håller för framtiden.

Kontakt oss

Adress

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ

Lövdahls Rör i Umeå AB

Lövdahls Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm i Umeå med omnejd.
Image