AVLOPP

AVLOPP

Vi utför läggningar, ändringar och reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus. Oavsett om du är privatperson eller företagare kommer du att dra nytta av våra tjänster!

Allt det som du bara förväntar dig att det ska fungera, vatten, avlopp, värmesystem och rördragning, det är vad vi arbetar med och ser till så att det fungerar!
Image

RÅDGIVNING OCH INSTALLATION

Vi kan hjälpa er med de flesta märken som förekommer i branschen och tar fram den lösningen som passar bäst hos dig utifrån dina önskemål.

Installerat och klart helt enkelt! Skulle det mot förmodan någon gång något gå sönder så är vi där och hjälper dig.

ENSKILT AVLOPP/ AVLOPPSBRUNN

Enskilt avlopp bygger du om det inte är möjligt att ansluta sitt hus till det kommunala avloppsnätet. Är du osäker på om din fastighet ligger inom det kommunala verksamhetsområdet, kontakta teknik- och fritidsförvaltningen.

Du som har en egen avloppsanläggning/ avloppsbrunn och undrar om den är godkänd kan vända dig till Miljö- och hälsoskyddskontoret. Innan du får anlägga eller ändra en avloppsanläggning ska den nya anläggningens lämplighet bedömas. Detta sker efter du varit i kontakt med miljö- och hälsoskyddskontoret och när en skriftlig ansökan eller anmälan har skickats in.

Vi hjälper dig gärna med ansökningar och kontakt med kommunen.

ANLITA EN PROFESSIONELL RÖRMOKARE FÖR DIN EGEN SKULL

Vi utför professionella och säkra vatteninstallationer i alla tänkbara projekt. Med våra erfarna montörer behöver ni inte känna er oroliga då det kommer till att dra om era gamla rör eller om ni ska bygga nytt och behöver en trygg och säker vvs installation som håller för framtiden.

Kontakt oss

Adress

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ

Lövdahls Rör i Umeå AB

Lövdahls Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm i Umeå med omnejd.
Image