VATTEN

VATTEN

Vi drar nya rör eller gör ändringar och reparationer av VVS installationerna inom fastigheten. Vi utför även stambyten samt drar nya kall- och varmvattenrör till kök, badrum eller tvättstuga. Osäker på vad du behöver hjälp med? Kontakta oss så löser vi dina problem.

Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet (VVS) när du bygger nytt eller renoverar. Stora arbeten såväl som små. Vår målsättning är alltid att all installation och service ska utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss.
Image

SERVICE & UNDERHÅLL

Du kan vända dig med förtroende till oss så sköter vi din service, underhåll och eventuella reparationer. Med många av våra kunder har vi en lång och gedigen relation. Ett långvarigt samarbete med våra kunder är ett gott betyg och visar att våra ledord kunskap, service och kvalitet gett resultat. och ett samarbete under längre tid leder till god kunskap om fastighetens installationer som gör att service och reparationer kan utföras snabbt och effektivt!

EGEN BRUNN?

Då kan det vara bra att tänka på att ni tar vattenprover regelbundet. Vatten som är surt sliter hårt på ledningsnätet och fäller ut diverse metaller i vattnet. Har man otur så kan grannens avloppsvatten tränga in i brunnen. Har du borrad brunn kan radonhalten vara hög. Överlag bör man se över sitt vattensystem då det är ett viktigt livsmedel. Gamla rör korroderar och slits med tiden och bör bytas i tid för att undvika onödiga vattenskador. Gamla galvaniserade stålrör är som regel slut efter 40-50 år och sätts vanligen igen när man blandar metaller i systemet.

ANLITA EN PROFESSIONELL RÖRMOKARE FÖR DIN EGEN SKULL

Vi utför professionella och säkra vatteninstallationer i alla tänkbara projekt. Med våra erfarna montörer behöver ni inte känna er oroliga då det kommer till att dra om era gamla rör eller om ni ska bygga nytt och behöver en trygg och säker vvs installation som håller för framtiden.

Kontakt oss

Adress

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ

Lövdahls Rör i Umeå AB

Lövdahls Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm i Umeå med omnejd.
Image