SANITET

SANITET

Vi installerar allt inom VVS, blandare, wc-stolar, tvättställ, badkar, duschkabiner, duschväggar mm av utvalda leverantörer. Vi har god erfarenhet och kunskap av dessa produkter.

När du anlitar oss kan du räkna med produkter och installationer av hög kvalitét.
Image

INSTALLATION

Vi erbjuder kvalitetsinstallationer och kompetens när det gäller VVS installationer både till privatpersoner, företag och organisationer. Vi har erfarna och duktiga rörmokare som naturligtvis är certifierade.

Att hålla utlovade tider är för oss mycket viktigt samtidigt som att arbetet alltid utförs på en kvalitetsmässig hög nivå. Vi åtar vi oss allt från nyinstallationer, reparationer och underhåll, serviceavtal och jourinsatser.

KOMPLETTA BADRUMSINSTALLATIONER

Vi utför kompletta installationer i badrum och våtutrymmen och arbetar med produkter från de största och mest välkända tillverkarna. Välkommen att kontakta oss om Du har några frågor eller vill ha referenser!

Inget jobb är för litet eller för stort. Vi har ett brett kontaktnät och samarbete med olika aktörer inom byggbranschen

Tänk på att med ROT-avdraget kan du dra av delar av arbetskostnaden.
läs mer på https://www.skatteverket.se

ANLITA EN PROFESSIONELL RÖRMOKARE FÖR DIN EGEN SKULL

Vi utför professionella och säkra vatteninstallationer i alla tänkbara projekt. Med våra erfarna montörer behöver ni inte känna er oroliga då det kommer till att dra om era gamla rör eller om ni ska bygga nytt och behöver en trygg och säker vvs installation som håller för framtiden.

Kontakt oss

Adress

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ

Lövdahls Rör i Umeå AB

Lövdahls Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm i Umeå med omnejd.
Image