Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71

Vatten

kokVi drar nya rör eller gör ändringar och reparationer av VVS installationerna inom fastigheten. Vi utför även stambyten samt drar nya kall- och varmvattenrör till kök, badrum eller tvättstuga. Osäker på vad du behöver hjälp med? Kontakta oss så löser vi dina problem.

Vi hjälper dig med alla tjänster inom värme, vatten och sanitet (VVS) när du bygger nytt eller renoverar. Stora arbeten såväl som små. Vår målsättning är alltid att all installation och service ska utföras så att kunden vill fortsätta att anlita oss.

Service & Underhåll

Du kan vända dig med förtroende till oss så sköter vi din service, underhåll och eventuella reparationer. Med många av våra kunder har vi en lång och gedigen relation. Ett långvarigt samarbete med våra kunder är ett gott betyg och visar att våra ledord kunskap, service och kvalitet gett resultat. och ett samarbete under längre tid leder till god kunskap om fastighetens installationer som gör att service och reparationer kan utföras snabbt och effektivt!

Egen brunn?

Då kan det vara bra att tänka på att ni tar vattenprover regelbundet. Vatten som är surt sliter hårt på ledningsnätet och fäller ut diverse metaller i vattnet. Har man otur så kan grannens avloppsvatten tränga in i brunnen. Har du borrad brunn kan radonhalten vara hög. Överlag bör man se över sitt vattensystem då det är ett viktigt livsmedel. Gamla rör korroderar och slits med tiden och bör bytas i tid för att undvika onödiga vattenskador. Gamla galvaniserade stålrör är som regel slut efter 40-50 år och sätts vanligen igen när man blandar metaller i systemet.

Kontakta oss för konsultation, offert eller för mer information

Johanssons Rör i Umeå AB

Johanssons Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm. i Umeå med omnejd.

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ
Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71