Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71

Installation och service av Värmepumpar

varmepumpÄr det dags att byta uppvärmningssystem, då kanske en värmepump är något för dig?

Vi utför installation och service av värmepumpar av de flesta förekommande märken. Har ni bestämt er för att göra något åt er energiförbrukning så gör vi gärna ett hembesök och lämnar en offert på en komplett värmepumpsanläggning, naturligtvis kostnadsfritt!

Vi tar gärna på oss totalentreprenad över installationen så att den går så smidigt som möjligt och att det ska orsaka er så lite bekymmer som möjligt. Skulle det mot förmodan gå illa så har ni bara med ett företag att göra. Vare sig det är på vattensidan, värmesidan, köldmediesidan, elsidan eller nere i borrhålet som något strular!
 
Hör av er på telefon eller via mail, så ska vi försöka anpassa oss till ert förslag till tid.

Värmepumpservice

Vi har väldigt lång samlad erfarenhet av värmepumpservice då detta område har varit stort för oss i många år. Vi använder oss av avancerad utrustning för framtagning av fullständiga prestanda hos värmepumpar. Även enklare mätningar av värmepumpsanläggningar görs för att i ett tidigt skede kunna förutse missförhållanden hos villavärmepumpar. För tillfället utför vi endast service på Thermias sortiment men förhoppningen är att kunna utföra detta även på andra fabrikat.

Injusteringsservice

Vi utför injustering av värme och kylanläggningar som är i obalans, i första hand åt fastighetsägare men även villaägare är välkomna. Detta för att få bättre komfort och lägre driftsekonomi.

Kontakta oss för konsultation, offert eller för mer information

Johanssons Rör i Umeå AB

Johanssons Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm. i Umeå med omnejd.

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ
Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71