Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71

Värme

Vi utför allt inom installationer av vattenburen värme i samband med nybyggnad, renovering, reparationer och underhåll. Vi installerar, underhåller och reparerar uppvärmningssystem - från panna, värmeväxlare och värmepump till radiatorer, konvektorer och golvvärme. Har ni bestämt er för att göra något åt er energiförbrukning så gör vi gärna ett hembesök och lämnar en offert på en komplett värmepumpsanläggning, naturligtvis kostnadsfritt!

golvvarmeTotalentreprenad

Vi hjälper gärna med totalentreprenad över installationen så att den går så smidigt som möjligt och att det ska orsaka er så lite bekymmer som möjligt. Skulle det mot förmodan gå illa så har ni bara med ett företag att göra. Vare sig det är på vattensidan, värmesidan, köldmediesidan, elsidan eller nere i borrhålet som något strular!

Hör av er på telefon eller via mail, så ska vi försöka anpassa oss till ert förslag till tid.

Installation av anläggning för fjärrvärme

Vi har även lång erfarenhet av installationer av fjärrvärmeanläggningar. Vi hjälper er med optimering och injustering av fjärrvärmeanläggningen och värmesystemet, bland annat genom att effektivisera ert värmesystem, tillvarata överskottsvärme och minimera drivenergin till cirkulationspumpar.

 

Kontakta oss för konsultation, offert eller för mer information

Johanssons Rör i Umeå AB

Johanssons Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm. i Umeå med omnejd.

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ
Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71