Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71

Avlopp

Vi utför läggningar, ändringar och reparationer av avloppsrör och brunnar inomhus eller utomhus samt uppdrag runt spill- och dagvattenledningar utomhus. Oavsett om du är privatperson eller företagare kommer du att dra nytta av våra tjänster! Allt det som du bara förväntar dig att det ska fungera, vatten, avlopp, värmesystem och rördragning, det är vad vi arbetar med och ser till så att det fungerar!

Rådgivning och installation

avloppVi kan hjälpa er med de flesta märken som förekommer i branschen och tar fram den lösningen som passar bäst hos dig utifrån dina önskemål. Installerat och klart helt enkelt! Skulle det mot förmodan någon gång något gå sönder så är vi där och hjälper dig.

Enskilt avlopp/ avloppsbrunn

Enskilt avlopp bygger du om det inte är möjligt att ansluta sitt hus till det kommunala avloppsnätet. Är du osäker på om din fastighet ligger inom det kommunala verksamhetsområdet, kontakta teknik- och fritidsförvaltningen.
Du som har en egen avloppsanläggning/ avloppsbrunn och undrar om den är godkänd kan vända dig till Miljö- och hälsoskyddskontoret.
Innan du får anlägga eller ändra en avloppsanläggning ska den nya anläggningens lämplighet bedömas. Detta sker efter du varit i kontakt med miljö- och hälsoskyddskontoret och när en skriftlig ansökan eller anmälan har skickats in.

Vi hjälper dig gärna med ansökningar och kontakt med kommunen.

Kontakta oss för konsultation, offert eller för mer information

Johanssons Rör i Umeå AB

Johanssons Rör arbetar med vvs, industrimontage, pannläggningar, dräneringsarbete mm. i Umeå med omnejd.

Johanssons Rör i Umeå AB
Bösta 77
905 86 UMEÅ
Telefon: 090-14 71 71
Mobil: 070-324 66 71